ZAŁÓŻ KONTO, ZBIERAJ PUNKTY I WYMIENIAJ NA RABATY

Herbata czarna Indyjski Specjał, opinie

Parzenie czarnej herbaty Indyjski Specjał
96*C, jedno parzenie 2,5 minuty

Zapach i kolor naparu czarnej herbaty Indyjski Specjał
Zapach Indyjskiego Specjału przypomina grzane wino, czuję cynamon i goździki. Kolor herbaty: czerwono-brązowy.

Smak czarnej herbaty Indyjski Specjał
W smaku Indyjski specjał jest przede wszystkim herbaciany, zdecydowanie na pierwszy plan wybija się lekka goryczka czarnej herbaty z Cejlonu. Smak uzupełnia przyprawowe tło, czuję cynamon, imbir – a to wszystko jest złamane cytrynowym aromatem. Czarna herbata Indyjski Specjał to świetny napój na ponure zimowe wieczory. Myślę, że znakomicie będzie komponował się z 50-tką wódki.

Czarna herbata Indyjski Specjał: opinie, test
Czarna herbata Indyjski Specjał: opinie, test
Czarna herbata Indyjski Specjał: liście
Czarna herbata Indyjski Specjał: liście
Czarna herbata Indyjski Specjał: parzenie
Czarna herbata Indyjski Specjał: parzenie
Czarna herbata Indyjski Specjał: napar
Czarna herbata Indyjski Specjał: napar

Pyszne rooibosyZobacz wszystkie

Youtube Czajnikowy.plWszystkie filmy

Poznaj produkty Czajnikowy.pl

Przeczytaj również

Jak podawać herbatę w cukierni i kawiarni? Ceramika do lokalu gastronomicznego

Na rynku jest wiele rozwiązań podawania herbaty w lokalu gastronomicznym, jednak ze względu na sposób[...]

Test Yerba mate w butelkach: Club Mate, Mate Classic, Buenos Mate, Mio Mio Mate

Zrobiliśmy test Yerba mate w butelkach, które dostaliśmy od jednego z naszych widzów. Próbowaliśmy yerba[...]

3 nietypowe herbaty z dziwnych miejsc

Wiele regionów produkujących herbatę słynie z tej jednej, jedynej kojarzącej się z danym miejscem jak[...]

Rekord Guinnessa w parzeniu herbaty pobity!

10 stycznia 2016 roku w ramach Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy przekazaliśmy na licytację zestawy herbat.[...]

Co z tymi Darjeelingami?

Miłośnicy herbat czarnych z Darjeeling są od pewnego czasu zaniepokojeni. Zauważają pewne zmiany w aromacie[...]

Pierożki chińskie do herbaty. Yum Cha, czyli Dim Sum i herbata

Ceremonie herbaciane zarezerwowane są na specjalne okazje. Tymczasem dzień powszedni również kreci się wokół herbata.[...]

Biała herbata z Malawi – Malawi Thyolo Peony

Herbata Malawi Thyolo Peony to biała, ręcznie produkowana herbata. Liście od razu przykuwają uwagę -[...]

Herbata pu-erh – jak parzyć?

Pu-Erhy to herbaty nadające się do wielokrotnego parzenia. Poza pierwszą preinfuzją możemy przeprowadzić kilka parzeń[...]

Dodaj komentarz

Powiadom o dostępności Proszę podać adres e-mail, który zostanie użyty tylko do poinformowania, że produkt wrócił do naszego magazynu.