Herbata miętowa, mięta egipska Nana parzenie
Parzenie: 1 łyżka mięty na 200 ml wody, woda o temperaturze 96*C, czas parzenia: 7-10 min.
Kwota: 9.30 zł (z VAT)
Kwota: 9.30 zł (z VAT)
ZAŁÓŻ KONTO, ZBIERAJ PUNKTY I WYMIENIAJ NA RABATY
Cruz De Malta, Amanda, Rosamonte - Test Yerba Mate. Porównanie trzech najpopularniejszych na polskim rynku[...]
Liście krzewów herbacianych odmiany rosnącej w Keemun charakteryzują się podobno specyficznymi właściwościami, które nadają samej[...]
Aby zaparzyć herbatę po marokańsku jest nam potrzebna oczywiście zielona herbata oraz mięta - to[...]
W Gruzji produkowało się i nadal produkuje się głównie herbatę czarną. Od lat 80 metodą[...]
1 Comments
Herbata Java Sunda Purwa produkowana jest w okolicach Bandung. Jej susz skojarzył mi się z[...]
1 Comments
Czarna herbata pochodzi z rośliny camelia sinensis i w zależności od gatunku i regionu uprawy[...]
Przeciętny konsument kawy, dopóki ziarna nie wykraczają poza skalę normy, nie przykłada uwagi do jej[...]
Badając osoby z nadwagą, którym wprowadzono do diety ekstrakt herbaty pu-erh dowiedziono, że samo jej[...]
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.
Bardzo miło się Pani słucha. Dobra inicjatywa z tym kanałem. Ciekaw jestem, czy docelowo zamysłem jest drugie parzenie wszystkich pozycji z encyklopedii? I czy będą jakieś dłuższe produkcje z Pani udziałem :) ?