Herbata miętowa, mięta egipska Nana parzenie
Parzenie: 1 łyżka mięty na 200 ml wody, woda o temperaturze 96*C, czas parzenia: 7-10 min.
ZAŁÓŻ KONTO, ZBIERAJ PUNKTY I WYMIENIAJ NA RABATY
Matchawan i chasen to akcesoria służące do tradycyjnego przygotowania herbaty mielonej matcha. Matchawan to nic[...]
Wiele źródeł podaje, że zdecydowanie nie wolno mieszać bombillą, kiedy pijemy Yerba Mate. Tym samym[...]
Przeprowadzono w ostatnich latach wiele badań laboratoryjnych na ten odchudzających właściwości yerba mate, ponieważ świat[...]
Jedyne co łączy treść tego tekstu z herbatą to wy, którzy to czytacie i moje[...]
1 Comments
Zapraszamy na drugi odcinek przewodnika po dobrych lokalach, w których napijecie się najlepszej kawy i[...]
Herbata Hojicha powstała w 1920 roku w Kioto za sprawą pewnego sprzedawcy herbaty, któremu pozostała[...]
Vietnam Golden Tippy to herbata czarna pochodząca z północy kraju, a konkretnie z prowincji Ha[...]
Jak zrobić najlepszą kawę z aeropressu? Wygrzej urządzenie. Włóż papierowy filtr do sitka, przelej gorącą[...]
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.
Bardzo miło się Pani słucha. Dobra inicjatywa z tym kanałem. Ciekaw jestem, czy docelowo zamysłem jest drugie parzenie wszystkich pozycji z encyklopedii? I czy będą jakieś dłuższe produkcje z Pani udziałem :) ?